аз лично имам някои съмнения, че метална кора под двигателя е добра идея.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Спортни пружини
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от me_to_u Покажи съобщениеТа в този ред на мисли, "братята" японци предлагат симпатично предпазно средство, вместо пластмасовата кора под двигателя-
Въпреки, че из нашите пътищаFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеБате то има такива и оригинални на Алфа,водят се модел за карабинерските Алфи,ма цифрата е майка си баща си.М/у другото Драго се е хванал да разработва модели от неръждавейка,ако искаш може да те свържа да си гворите,все пак както много хора знаят тук,че като неговите неща няма аналог в БГ
---------- Post added at 19:21 ---------- Previous post was at 19:20 ----------
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениетая метална манийка под колата ще звучиш като машина за пуканки по българските пътища
ще дрънчи на музикален инструмент перманентно
да не говорим, че веднъж като се изкриви или скъса и ще стане пастет - пластмасата според мен е по-удачна в това отношениеМиналата година се разсеях на път за Арапя и вместо да карам върху коловозите аз влезнах в тях
сега имам хубава дупка за проветрение на кората отдолу ...
Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Въпреки, че темата е за смъкване на окачването, аз искам да питам дали има начин за повдигане с пневматични амортисьори? Лятото ниско, зимата високо, както ги има в някои Опел Астра.Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.
Comment
-
Първоначално публикувано от boian Покажи съобщениеВъпреки, че темата е за смъкване на окачването, аз искам да питам дали има начин за повдигане с пневматични амортисьори? Лятото ниско, зимата високо, както ги има в някои Опел Астра.Има доста изписано и демонстрирано за HLS на KW(фирма, с доказано качество според мен). Като че ли цената е височка...
http://www.kw-suspensions.eu/int/kw_hls.php
Comment
-
Доколкото разбрах трябва да се купят амортисьорите+HLS= 2500+949евро= майко милаAlfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.
Comment
-
Първоначално публикувано от boian Покажи съобщение...= майко мила
Предполагам може да се намери и значително по-тънкажно, ако се огледаш. Аз защото от "КВ" имам малки наблюдения, затова ги посочих.
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от alfangelo Покажи съобщение).
Comment
-
Като разглеждах снимките, не разбрах къде колата е по- висока от стандартното.Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.
Comment
-
Първоначално публикувано от boian Покажи съобщениеКато разглеждах снимките, не разбрах къде колата е по- висока от стандартното.
Comment
Comment